Vidriga virus.

Min dator hade fått virus. Bad ass-virus. Med hjälp av en het geek i min närhet är i alla fall hoten borta och förhoppningsvis fick idiotvirusskaparna inget med sig. Datorn är det dock lite si och så med. Den är inte jätteimponerad med det där internetet för tillfället. Så det är ju tur att jag inte lever i ett endatorsförhållande.

I alla fall har jag efter hela den här virusgrejen varit tvungen att ändra alla mina lösenord. Så nu kommer jag inte in någonstans utan att först genomföra minst ett misslyckat försök. Oftast två. För först försöker jag med det gamla lösenordet, som av naturliga skäl inte fungerar. Sedan minns jag inte riktigt det nya lösenordet så jag skriver det fel en gång, vilket av lika naturliga skäl inte heller det fungerar.

I övrigt inte mycket nytt hitom horisonten förutom att jag glömde bort att det var söndag, och därmed tvättdag idag. Tur att det alltid finns i morgon. Ja, tills dess att man dör alltså - men det har jag inga planer på att göra just ikväll.

Just det, ringde hem, dvs. till ön, en sväng idag för att jag kände mig lite övergiven. När jag ringer hem prövar jag alltid att ringa till Lillebrors mobil först eftersom att jag ringer gratis till honom. Han svarar dock aldrig. Så det blir ofta som idag. Jag ringer till Lillebror och får inget svar. Några sekunder senare ringer jag till hemtelefonen, gissa vem det är som svarar då? Jo, Lillebror så klart. Idag var han dessutom extra trevlig.

Jag: Hej!
Han: Skulle du prata med pappa eller?

Syskonkärlek mina damer och herrar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback