Jag!? Blek!?


Jag är en sådan där ovanlig typ som inte gillar sommaren. Det är varmt, luften känns ofräsh och solen ger fula märken efter kläderna. Jag skyr solen som en katt skyr... Ja, nu kom jag inte på en liknelse men ett målande exempel på min inställning till solen är att jag under midsommarens kubbspel spelade med ett paraply i ena handen som skydd mot solen.

Just märkena som blir efter kläderna när  huden fått sol på sig är bland det fulaste jag vet och som ni förstår av paraplyanekdoten flyr jag undan solen när det är möjligt. Det finns dock tillfällen då det är omöjligt. Om mornarna när jag är ute i skogen och häromdagen när vi var på sjön och fiskade exempelvis. Därför har jag tyvärr fått färg i ansiktet och jag har vita märken efter sportbhn i nacken. Sexigt värre. Men som tur är går vi mot mörkare och svalare tiden och innan man ens hinner märkade är min älskade höst här. Tills dess: Leve skuggan!

PS. Kan inte någon uppfinna en glansfri solskyddskräm? Det är väldigt otrevligt att se sig själv i spegeln efter insmorningen av den. DS.

PS 2. Jag äslkar dock vissa saker med sommaren, exempelvis kläderna och blommorna. DS 2.

Kommentarer
Postat av: Erlandzahra

Very informative. Great site. Really professional.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback