Det är i alla fall min åsikt.

Idag när jag stod i kön i en affär så var det något som plingade till i bakhuvudet när jag såg kassörskan. Långt där bak, på något sätt kände jag igen människan, men inte som någon jag träffat. En misstanke började gro och när jag sedan såg namnskylten så fick jag det bekräftat. Det var en tjej som varit flickvän till en pojke jag umgåtts lite spartanskt med, bland annat under tiden de var ett par.

Den personen i paret vilken har blivit bedragen har ofta som vana att anklaga personen deras partner var med, vilket är helt fel tycker jag - förutsatt att alla tre inte känner varandra så klart. Men om jag är en främling till tjejen är det inte mitt ansvar att de till att hennes pojkvän är trogen, en åsikt jag fått en del otrevliga blickar för. Eller ja, mitt ansvar att han håller sig på mattan är det ju inte annars heller, men då är det min skyldighet att inte umgås med en kompis kille.

Sedan behöver man ju så klart inte gå in med avsikten att snärja en redan upptagen person, det tror jag nog inte att jag skulle göra - men man ska aldrig säga aldrig som det så fint heter.

Fast just i det här fallet var jag varken den första* eller sista pojken i fråga umgicks med utanför förhållandet, något hon i förhållandet borde ha insett skulle komma att ske redan innan de blev tillsammans med tanke på pojkens bakgrund. Men, folk tror ju att de kan ändra på personer.


*Ja, första vet jag för all del inte bekräftat, men det skulle förvåna mig mycket om det inte fanns fler innan mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback