Vem är idioten?

Jag skulle vilja ta ett allvarligt, och gärna väldigt smärtsamt för andra parten, samtal med snubben/snubbinnan som bestämde att hostmedicin ska smaka äckelpäckel sötlakrits. Hur kommer man ens på tanken?

Och ja, jag gjorde misstaget att läsa biverkningsdelen. Jag kommer därför somna till bröstsmärtor, illamående (men det beror uteslutande på smaken, så att det ens behövdes skrivas känns konstigt), hudutslag, buksmärtor, hallucinationer, inflammation i ögats yttre hinna, andnöd och lite andra trevligheter.

God Natt och Sov Gott! Det tänker jag göra.

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Jag gillar smaken.., men smaken är som baken!! :D

Postat av: Egoinas mamma

Sv: Jag har enbart använt borste för att rengöra epilatorn, men räknar med att du kan köpa sprit på apoteket. Fråga där, det vet säkert. Sen låter jag epilatorn glida långs med benet. Jag trycker inte, men håller den intill såpass att om jag hade skakat på handen hade skakningen blivit borta (vet inte hur jag skall beskriva det annars). Inbillar mig att om du trycker hårt så vill maskinen få ed sig mer död hudceller och det tror jag förstör i det långa loppet. Jag brukar peela kroppen i duschen först, eller så tar jag eventuellt ett bad. Håren verkar lossna lättare, mindre chans för röda prickar och det gör mindre ont om huden är varm. Huden skall emellertid vara helt torr. Nu skrev jag lite mer än du frågade om, men när jag kom igång glömde jag mig. :D LYCKA TILL! (Så bra att du inte tycker det gör särskilt ont, jag använder den även under armarna.. :D)

2009-09-08 @ 15:27:11
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback