Zzz. Alternativt: Produktiv dag. Not!

Jag var på riktigt dåligt humör förut idag, sådär som man kan vara ibland utan anledning. Visade sig sedemera att det inte var utan anledning. Nej, det var analkande huvudvärk som gjorde sig påmind.

Fick i alla fall jätteont pang bom och blev tvungen att lägga mig och sova. Vaknade efter några timmar av att mobilen ringde.

Jag: Aa. Det.. är.. Therese?
Pappa: Hej! Vad gör du? Äter? Det låter nästan så?
Jag: ... Sov.
Pappa: Sov? På dan? Vilken tur att jag ringde!
Jag: Mm... Hade.. huvudvärk.
Pappa: Jasså. Har den gått över då?
Jag: Eh... Vet inte.
Pappa: Nej okej. I alla fall vi har familjeråd hur vi ska göra i jul, vill du åka till fjällen?
Jag: ...Va?
Pappa: Ja, Lillebror skulle vilja åka. Det finns ju inte så mycket kvar att bo på. Mest verkar det vara Stöten Mitt, de  har renoverat om till tre olika kategorier [Bla, bla, bla - lång utläggning.] Så vad tycker du?
Jag: Mm...
Pappa: När var det du slutade förresten? Den 18e?
Jag: Nä... Den... 22e.
Pappa: Ja just det! Du gick ju så länge! Lillebror var det du som slutade den 18? Nej, inte det! Ja, men 22 är ju en tisdag. Bara en dag kvar till julafton. Nej, då går det ju inte för bytet är ju på söndagen. Jaha, nehepp. Då slapp vi ta det beslutet! Har huvudvärken gått över?
Jag: Mm.. Va? Vet inte.
Pappa: Nehe. Jaha, men du får krya på dig så hörs vi senare. Hej då!

Therese var inte så där väldigt överdrivet vaken under det här samtalet. Pappa var väldigt alert. Huvudvärken var bara temporärt över för den nyfikne kan jag meddela nu.


Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Du är nummer två inom fem minuter som har riktig huvudvärk. Mitt illamående startade med huvudvärk från och till några dagar. Vet ej om det hör ihop med mitt mående just nu, men jag brukar aldrig ha ont i huvudet annars. Hoppas det går snabbt över för din del!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback