Inte veckans bästa dag kanske.

Vissa dagar är värre än andra. I morse så tvingade jag mig verkligen ur sängen för att åka till HumSam när det öppnade. Väl där ger jag bort min sista värkstablett till en behövande. Dagens goda gärning med andra ord.

Sedan tar det inte ens två timmar innan jag får ont i huvudet. Först smygande, sedan illa och sedan värst. Så det var ju bara att packa ihop och åka hem.

Jag som hade en perfekt plan upplagd för dagen. Jag skulle vara i HumSam till 13.00 eller någonstans däromkring och sedan skulle jag åka till affären och handla eftersom att det ekar ganska tomt i mina skåp. Hemma från handlingen skulle jag äta det goda jag köpt att ha till lunch, vilken tätt skulle följas av någon timme ledigt. Slutligen skulle jag plugga till klockan 21-22.00.

Hur det blir nu vet jag inte. Först och främst måste jag bli av med huvudvärken, men när den väl är borta kommer jag ju vara alldeles för slö för att orka sätta igång med mitt handla-mat-plugga-schema. För att inte tala om den lilla mysigheten att det när som helst kan stövla in främmande människor i min lägenhet, så att slappna av och sova bort värken är ju inget alternativ.


Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Låter som ett svårt läge.. Hoppas du mår bättre nu ivarje fall!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback