Ledsen flicka med smärtor.

Igår släpade jag mig i säng redan innan klockan slagit nio. Migrän trodde jag. Visade sig dock ganska snart att det var migrän deluxe, med plusarnas plusmeny.

Låg och vred och vände i två timmar ungefär innan jag äntligen somnade. I ungefär en halvtimme. Vaknade upp och mådde mer än tre gånger värre. Då var det inte "bara" ögon- och huvudvärk blandat med illamående och feber, istället hade dessa saker fått sällskap av darrningar, svimningskänsla, sprängande trumhinnor och en panna som gjorde så ont att det kändes som om det blödde direkt ur huden.

Och så fortsatte det, hela natten. Skulle egentligen ha varit på grupparbete idag, men det fanns ingen möjlighet till det. Jag ramlade nästan ihop bara jag skulle till kylskåpet och hämta vatten tidigare.

Något som nästan var lika illa som smärtan igår kväll och i natt var rädslan, ensamhetsrädslan likt den jag hade i vintras när jag blev halssjuk. Rädslan av att jag låg där, närapå döende, och det inte fanns någon som kunde hjälpa mig.

Och nu? Nu har jag legat sedan strax efter sju för att försöka sova lite, sömn ska ju vara en universalmedicin. Har dock inte gått så bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback