Det är ett tic jag har.

Jag är en sådan människa som tycker att folk ska få se på vilka TV-program de vill utan att  de ska behöva bli hånade för deras dåliga smak, oavsett hur dåligt jag finner programmet att vara. Det finns dock ett tillfälle då inte ens en sådan fantastiskt öppensinnad person som jag kan stå emot att håna och det är när någon frågar mig om jag såg på exempelvis Desperate Housewifes, Grey's Anatomy eller Scrubs igår.

När jag får den frågan kan jag inte svara ett neutralt nej. Istället så går mina elaka reflexer igång och jag svarar nej med en sådan betoning som tydligt markerar att jag egentligen säger "Nej, jag är väl inte dum i huvudet heller". Och det är ju lite otrevligt gentemot personen som frågat eftersom att personen i fråga förmodligen gillar serien som denne frågat om, och just när de kommer till de exemplifiernade serierna här ovan så är ju ofta känslorna för serierna väldigt starka.

Men egentligen så tycker jag alltså att ni får titta på vad ni vill, är bara vid den frågan som jag inte kan dölja mitt förakt för er smak när det kommer till TV-serier.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback