Äntligen. Piiiiiiiip.

Idag efter föreläsningen så var jag nere på stan, främst för att lämna in mina skor på lagning till butiken där jag köpte dem häromveckan. Väl på stan hittade jag en helt fantastisk klocka på Ur & Penn. Den här gången var det verkligen tredje gången gillt. Var nämligen tredje gången jag var där inne på deras utförsäljningen letandes efter ett armbandsur. Äntligen.

Sedan, eller ja - rent tidsmässigt så var det innan, blev jag även mutad inne på H&M. Tanten i kassan glömde nämligen att ta ur larmet ur väskan jag köpte så när jag var på väg ut genom dörren så började larmet att tjuta och jag antar att hon hoppades att jag skulle bli gladare om jag fick Läkerol. Jag gillar ens inte Läkerol, hittepåhalstablett är allt vad det är.

Om det hade varit för ett par år sedan hade jag blivit pionröd och nästan dött om larmet hade gått, numera är jag en sådan stor flicka att jag inser att det inte finns något pinsamt i situationen eftersom att jag vet att det inte är jag som varit tankspridd* och glömt att larma av allt. Stod däremot två tanter bredvid utgången och såg medlidsamt på mig och min kasse och ojade sig.


*Detta ord kan även läsas som: "dum i huvudet".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback