Minnen.


Den här lilla* saken hade jag på mig på jobbet idag. Okej, nu ljög jag. Jag hittade den i garderoben när jag hade rensning häromdagen. Den här dräkten hade jag på idrotten när jag var liten. Den matchades med bubbelgumsrosa leggings** och sådana där mjuka gymnastikskor. Så såg vi allihopa ut. När jag bodde i Linköping.

Sedan flyttade vi till Gotland. Vi hade våran första gymnastiklektion och jag stod med ryggen till alla andra och klädde på mig ovan nämnda outfit, vände mig om och såg på alla de andra i min nya klass. De hade inte sådana gymnastikkläder. De hade shorts, t-shirtar och skor. Jag kände mig lite... obekväm.

Det fanns många andra skillnader också. Därifrån jag kom hade vi hjälm när vi cyklade, regnkläder och gummistövlar när det regnade, vinterkläder och skor på vintern, vi blev inte kära, hade inte smink, svor inte... listan kan göras hur lång som helst. Jag skulle till och med vilja hävda att jag inte visste vad sex var för någonting. Nio år gammal och helt fel med andra ord.


*Ja, den är liten, ser bara stor ut på bilden.
** Fast på den tiden hette det säkerligen inte leggings.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback