Tekniskt fel.

Då och då om de sena kvällarna så kommer jag på något sms eller liknande jag glömt att skicka under dagen, eller så kommer jag på något jag har att förtälja. Eftersom att det ofta är mitt i natten och inte den mest lämpliga sms-tid så brukar jag skriva ett sms och sedan lägga det i utkast för att sedan skicka iväg det nästkommande dag. Ifall jag inte gör så glömmer jag bort det.

I förrgår kväll/natt så kom jag på två sådana här saker. Det ena var ett sms med endast ordet tråkmåns i, det andra ett där jag förklarade att jag, som vanligt, hade rätt - gubben som är med i 28 veckor senare är inte densamma som är huvudperson i 28 dagar senare. Problemet var bara att jag när jag sedan skulle skicka de här på morgonen/förmiddagen så var jag tydligen lite disträ, för jag råkade nämligen skicka smsen fel; tråkmånsen fick filmsmset och tvärtom.

När jag kommit underfund med detta så uppstod ju problemet att jag kunde inte skriva det till han som fick tråkmåns-smset eftersom att det i sammanhanget säkert såg ut att kunna vara till honom och att jag därför skulle framstå som om jag försökte komma på en patetisk ursäkt. Som om jag hade skrivit det till honom med flit och sedan ångrade mig för att jag var feg. Och inte kan jag skicka filmsmset till honom nu heller efter att ha kallat honom tråkmåns.

Jag känner det som om jag är fjorton år i en amerikansk high school-film och har råkat sätta mig vid fel bord på matrasten. Och han bah, och hon bah, och vi bah typ lixom bah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback