Guldstjärnor i mängder.

Jag älskar när jag gör saker som jag egentligen har tänkt att "göra senare". Hela den här veckan har varit sådan, och det gillar vi massor.

Idag, efter att ha blickat in i kylskåpet och sett det ni kan se här bredvid, så bestämde jag mig till exempel för att ändå ta en liten minitur till affären och handla så att jag klarar mig till på måndag åtminstone. Jag kan helt enkelt inte leva i en lägenhet utan frukt och sallad.














Ett annat exempel är hur jag häromkvällen rensade ur lådorna i min byrå. Redan efter den första, och minsta, lådan så såg det ut så som det gör här under, och då kände jag att "Hjälp vad har jag gett mig in på?!". Men en fylld plastkasse senare var allt onödigt slängt och helt plötsligt så kan jag nu hitta det jag letar efter i lådorna på mindre än fem sekunder.

Dessutom så gjorde jag i ordning en pärm med alla papper, räkningar och sådant - något som min käre far har tjatat på mig om i flera år nu. Jag kände mig väldigt vuxen när jag satt där med mitt hålslag och pärmregister.



Sådana här saker räddar kanske inte liv, men känslan efteråt är väldigt trevlig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback