Det var ett jävla tjat om hjärtdagen.

Nej, rubriken är inte sann. Jag är faktiskt inte alls speciellt bitter över att det i morgon är Alla Hjärtans Dag. Jag blir mer provocerad av alla som idag går runt och skrockar om att det minsann är fredagen den trettonde - undrar om det händer någon olycka! För det är ju helt logiskt att ett visst datum skulle vara mer otursbringat än något annat. Om man vill uppmärksamma något datum tycker jag personligen att den tjugonionde februari är mer att gå och tissla om, inte för olyckors skull - utan för att det om något är väl ett ovanligt datum i jämförelse med övriga.

I alla fall, hjärtdagen var det jag skulle skriva om. Vad jag verkligen ogillar med dagen i fråga är alla företag och liknande som helt plötsligt börjar fylla min sms- och mailinkorg med reklam om hur jag bäst hittar på något romantiskt till min pojk- eller flickvän. Ifall de ska skicka ut sådant tycker jag att det borde föregås av ett sms eller mail som berättar hur jag får tag på en sådan.

Just hjärtdagen känns överskattad. Vilket jag förstås inte får säga eftersom att jag inte är tillsammans med någon. Personer som har en respektive får vara negativt inställda till dagen, men inte vi andra.

Nej, om jag känner mig ensam i morgon så kommer jag helt enkelt gå ut och hångla lite med mitt frysta cykellås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback