Gäsp.

Hjälp vad jag är trött. Har sovit lite taskigt de senaste nätterna eftersom att jag fick sprutan i sovarmen. Min kvällsrutin när det kommer till sovningen är nämligen att först ligga på vänster sida med korsade armar*. Sedan byter jag en stund till höger sida och ligger där med korsade armar. Så tröttnar jag på det och rullar därför tillbaka till vänstersidan och somnar - med korsade armar.

Jag hoppas för övrigt att jag var den enda som impulstog vaccinet, så himla korkat - speciellt som jag  äntligen hade bestämt mig för att inte ta det, att jag inte ville ha det där i kroppen. Men vad ska man göra åt saken nu? Vissa impulsköper skor, eller impulsskaffar sig en tatuering. Själv impulsskaffar jag tydligen sprutor jag inte vill ha.** Nej, det är bara att le fint och vänta på att aliensarna kommer och hämtar upp en.

Så jag hoppas att ni är nöjda nu alla bäbisar och pensionärer - jag mister sömn på grund av er nämligen. Eller ja, pappas fel är det väl också.

Och på tal om något annat: Om jag slipper se ett endaste rättsfall till i år kommer jag att vara en väldigt nöjd flicka.


*Inte som man beskriver när man håller en mur omkring sig utan mer... fromt som en jungfru eller något. S som man brukar lägga armarna på någon som är död. med händerna uppåt axlarna. Eller lite som ett halvlyckat försök att göra elefantsnabel.

**Till skillnad från alla miljoners sprutor jag vill få...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback