Jag är informerad om läget!

Egentligen bryr jag mig inte, men det är väldigt tröttsamt att alla hela tiden ska påpeka att jag inte dricker alkohol*. Som om det skulle vara en överraskning för mig att jag inte gör det. Ibland ser de ut som om de blir förvånade över att jag inte reagerar på deras konstaterande. Det verkar aldrig gå fram till dem att jag faktiskt är fullt medveten om att jag inte dricker.

Jag är van vid reaktionerna, frågorna, blickarna och allt det andra. Speciellt roligt är det att se när folk berättar för mig att de tycker att det är okej att jag inte dricker. Tack för det vill jag nu säga en gång för alla. Känns skönt att jag har ditt stöd i frågan. För om du hade sagt att det inte var okej, hade jag självklart sprungit till närmaste System och börjat häva innan jag hunnit fram till kassan.

Som skrivet är: oftast så bryr jag mig inte - men ibland är det väldigt påfrestande att se hur folks ansiktsuttryck ändrats och man kan se tankarna som rusar omkring i hjärnan och ser hur min person blir placerad i töntfacket. Som om att mitt alkoholintag skulle spela någon faktisk roll i världen.


*Ja, jag dricker skogsbärscider från livsmedelbutik ungefär tre gånger om året, men generellt sett dricker jag inte alkohol i den meningen allt annat är de där skogsbärscidrarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback