En, för jävlig, dag.

Den här dagen tar verkligen aldrig slut. Började med föreläsningar i morse mellan åtta och tolv. Därefter hade jag några ärenden, av vilka över hälften inte blev avklarade på grund av yttre omständigheter, dessa följdes upp av pluggning och matlagning inför styrelsemötet.

Jag hade en halvtimme ledig idag efter klockan tolv, och det var innan styrelsemötet. Då tänkte jag kolla lite på datorn, i rent underhållningssyfte, men lyckas precis innan tappa mobilen ner bakom sängen och när jag ska dra undan sängen lite hör jag hur någonting går sönder. Visade sig att benet som sitter mitt under sängen på något sätt "fastnat" i golvet och därmed gjort så att det slets bort från sängbottnen. Så mina trettio små minuter spenderade jag med att försöka lyfta upp sänggaveln på min fåtölj för att få upp den lite från marken, för att därefter kunna åla mig in under och skruva fast benet igen. Något som är så mycket svårare än vad det ser ut att vara i skrift. För att inte tala om att få ner sängen från fåtöljen.

Och nu, när mötet är slut, så måste jag fortfarande vara på stand by eftersom att jag väntar på en höleverans "någon gång ikväll". Jag är väldigt tacksam över höleveransen, men jag är så fysiskt och psykiskt trött efter den här dagen - speciellt då förkylningen börjat komma tillbaka igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback