Annuenupplevelse.

Jag är ju egentligen emot att här redovisa för vad jag ägnat dagen åt, men idag tänker jag göra ett undantag. Detta på grund av att jag idag fann mig själv i en situation som jag aldrig hade kunnat tro att jag skulle befinna mig i.

Idag så skulle jag och en kompis till Tornby och springa runt lite i affärer. Kompisen skulle dessutom förbi hästaffären och köpa några priser till en hästtävling på uppdrag av sin mamma. När jag gick in i hästaffären var jag övertygad om att det var rosetter vi var ute efter. Men det var vi inte. Istället var det faktiska priser, och det var inte en etta, en två och en trea som vi skulle köpa priser till. Nej, det var nitton förstaplatspriser á etthundrafemtio kronor, nitton andraplatspriser  á etthundra kronor och nitton tredjeplatspriser á femtio kronor. Det är mycket priser, speciellt som det inte fick vara för mycket av samma sorts sak. Att plocka ihop varierande saker till femtiosju olika pristagare tar sin lilla tid, speciellt då många av sakerna var kombinationer av småsaker. Att sedan gå igenom allt och räkna så att summan och sakerna stämmer överens med respektive prisklass tar även det några minuter.

Speciellt då vi efter vår första runda i butiken när vi plockade på oss det som vi trodde skulle fungera inte hade lyckats skrapa ihop till mer än två första pris, fem andrapris och fyra tredjepris...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback