Det är så skönt att vara hem-hemma.

Piloten igår hade inte helt koll på det där med start och landning, flygplanet var "all over the place" för att använda ett svennigt uttryck. P påstod att det berodde på att det blåste massor, men jag vidhåller vid att piloten måste ha supit innan avgång.

Kommer hem och ser sängen med samma lakan som [censur av resterande del av stycket].

Öppnar presenten som P köpte åt mig när han var i London. Visste att jag inte skulle ha några förhoppningar på innehållet eftersom att jag har fått spontanpresenter av P förut. I paketet låg det fyra tvålar som luktade så illa att jag
knappt vågade andas på grund av risken för att jag då kanske skulle bli förgiftad av något.

P misstänker att varmvattenberedaren har gått sönder eftersom att det inte kommer något varmvatten när han ska skölja av disken.

Klockan två natten till idag vaknar jag med ett ryck, som skulle ha kunnat leda till döden, av att det pågår ett krig i mitt rum. Soldater gastar på ett språk jag inte förstår, vapen avfyras, tankar kör över saker och det exploderar hej vilt. Visar sig att min kära lillebror glömt att sätta i hörlursmöjängen i datorn fast att han trodde att han hade gjort det. Jag blev arg och skrek.

Går upp klockan åtta och får reda på att bilen avgår klockan nio mot staden. Får även information om att varmvattnet är igång igen, tyvärr inte i duschen där jag duschar eftersom att vredet efter x antal år fortfarande är trasigt.

Köper stickor, garn och en fulgul herrtröja i storlek XXXL på Coop Forum, möter en gubbe i ladugårdsoverall på väg mot kassorna och känner att jag är på ön.

Sitter här vid den bärbara datorn jag hade förra året och undrar hur jag överlevde, den är helt otroligt konstig. Fast det tyckte jag ju inte då. Nu däremot, hamnar hela tiden fel på tangenterna.

Snart är det Svennson Svensson.


Det här har inte med hem-hemma att göra, men det var intressant.

Mitt första, och troligen sista, större alkoholintag.

Vid "lördagsmyset" erbjuder P mig en Xider med alkoholhalt på 4,5 %. Jag accepterar eftersom han redan ställt fram den och undrar för mig själv hur starkt det är och ventilerar detta till P. Tydligen ungefär som en starköl enligt nyss nämnda P. Undrar om jag kan bli påverkad som effekt av drickandet, P tror att det nog är möjligt i och med att jag inte druckit förut, men att jag kan ju smaka den ska annars bara slängas. Jag tar ordet "smutta" till en helt ny nivå. Efter någon centiliter ger jag upp av två anledningar: 1. Det är äckligt, smakar bara alkohol; 2. Jag känner inte för att få en fjortisfylla där och då - eller någonsin för den delen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback