Zoologish.

Då har man varit i stan med omnejd även denna gång då. Och ja, med stan menar jag Visby alla ni där ute som älskar att fråga om det. Eftersom att man är djurägare så kollade jag såklart in djuraffären för att se om de hade vad som krävdes för att fylla mina gubbars behov i sommar. Något de hade där var en stor boll som man stoppar in djuret i så får den springa runt på egen hand. Har sett sådana till typ möss, men aldrig marsvin. Hur kul som helst! Om jag hade kunnat få med mig den hem hade jag lätt köpt den. Inte för att jag nödvändigtvis tror att någon av mina gubbar skulle uppskatta den, men att jag skulle gilla! Yes, yes.

Men för att fortsätta på djurspåret så lekte jag med en jättesöt igelkott här på trädgården igår. Filmade den med min nya kamera när den bökade omkring i gräset. Tydligen så bor den under trappan till lägenheten. Fint ska det vara, en lövhög duger inte åt den inte!

---

Inatt fick jag inga pussar inte. Minns inte vad jag drömde, men klockan nio i morse så bankade det på dörren och jag blev informerad om att bilen till stan avgick om en timme. Det är mysigt att ha en militärpappa.


Kommentarer
Postat av: pickford och gubbarna

Tack för varningen, men otippat nog ska jag faktiskt gå på vårfesten. Jag vet, säg inget. Det bara blev så. Känner mig som han i Match Point som dras in i något där han inte riktigt hör hemma - det kan ju bara sluta dåligt. Förhoppningsvis ska jag slippa blanda in graviditeter och hagelgevär i det hela. Så stäng av mobilen på lördagkväll om du inte vill ha lid-med-mig-sms. Harry har börjat "oinka" åt mig, ser det som ett gott tecken att jag har accepterats som mattant!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback