Intresseklubben antecknar...

Då var man tillbaka på ön då. Skönt med en vecka helt utan förpliktelser, eller ja alltså... Okej, men skönt med en vecka i annan miljö. Igår firade jag tjugoårsdag igen. Fick linser, ljus, en jätterolig tipsbok för köket och hemmet och sist, men näst dyrast, en kamera med tillbehör! Do love my camera. Av lillebror fick jag tandtråd.

---

Känns alldeles konstigt att inte ha några marsvin, speciellt när jag sitter i uterummet och ser den stora gräsmattan! Ser fram emot att kunna bygga bur åt dem i sommar som de kan ha och skutta i på dagarna. Redan nu när jag är hemma ska jag plantera grönsaker till dem. 

---

Annars är jag inställd på att göra så lite som möjligt den här veckan, och läsa ytterst lite. Självklart har man några to do things. Jag ska försöka färga mina fd. vita tygskor till någon bra färg - Ingen som helst aning om vad jag ska välja för någon färg dock! - och så ska jag fiska. Fiskningen är viktigare än färgningen. Saknat det massor.

---

Drömde för övrigt jättekonstigt i natt. Först så drömde jag en dröm om ett svärd, som jag pussades med. Sedan var jag med i någon oversized nollning där ena uppgiften var att tvätta bort kritmålningar från en stenmur... Harry och Pelle var med av någon anledning, var tvungen att gömma dem under en tvättkorg i ett hus.

Kommentarer
Postat av: pickford och gubbarna

vi gillar att svärdet är tillbaka! Vi satt i gräset idag, tomt utan dig! :)

2008-05-14 @ 23:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback