Min kompis gäddan och jag.

Idag när jag i lugn och ro låg och läste en bok så ringde telefonen, och eftersom att det tydligen inte är någon annan som kan svara i telefon i det här huset så gick jag upp och svarade. Och tur var det, var nämligen leveranssnubben som ringde och berättade att min dator kommer imorgon!

Efter det samtalet ringde jag till P för att meddela den goda nyheten, självklart blev han glad och jublade, gjorde volter och utfäste detta till den officiella datordagen... I alla fall så bad han mig komma ner till hans jobb och verifiera något papper. Det var när jag kom dit som jag träffade honom. Min kompis gäddan! P fick nämligen en gädda igår som han glömde att ta hem då som jag skulle ta med mig hem nu.

Så jag och min kompis gäddan var ute och cyklade i socknen, vi var bland annat vid postlådan. Men när vi kom hem kände min kompis gäddan att han var trött så jag la platspåsen som han låg i en en till plastpåse och la honom i kylskåpet. Senare i kväll ska vi äta middag tillsammans jag och min kompis gäddan. Ugnsgratinerad gädda och gräddsås.

Kommentarer
Postat av: Joppe

Gud... jag kände faktiskt hur mitt liv tickade förbi när jag läste den här bloggen. Det är som en dokumentärfilm utan mening, budskap eller innehåll.

2008-07-24 @ 09:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback