Fyra nyanser av grått.

Ja, idag är man mysklädd ända in på underkläderna - bortsett från de nedre underkläderna som är mörkgröna. När jag tänker efter är det faktiskt fem nyanser av grått, även min hårsnodd är grå. Sex om man räknar med min sinnesstämming. Känns verkligen som om krafterna är slut. Hoppas jag hinner få dem tillbaka tills den åttonde då the real life börjar igen. Loven går alltid så fruktansvärt fort, precis som helger. Dessutom har jag för mig att schemat är ganska fylligt kommande termin. Icke roligt, icke roligt alls. Som tur är så finns det mycket roligt runt omkring som hjälper de sega föreläsningarna!

---

Imorgon blir det i alla fall en resa in till staden, förmodligen den enda för jag åker nog hem redan till helgen skulle jag tro och har lite annat att göra tills dess. Tråkigt, trodde inte att tiden här på ön skulle gå så snabbt, men så är det när universitetet snålar med ledig tid...

Prioritet ett imorgon blir att kolla in stadens alla förändringar - så vitt jag vet finns det en och det är det ombyggda Åhlénshuset - så det lär ju inte ta sådär överdrivet lång tid att ta sig igenom prioritetslistan så att jag hinner med lite gamla godingar också.


Kommentarer
Postat av: exquisites.se

Det blev många gråa toner...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback