Jag är förvirrad.

Jag har inte sovit mycket alls den senaste tiden, och kring halvsjusnåret så gav jag upp, jag somnade innan jag fick reda på vem som vann Pokerfejs, eller så har jag bara glömt vem som vann för att jag inte bryr mig - ja, det känns nästan troligare. I alla fall så vaknade jag strax innan åtta och tänkte fortsätta sova, skulle bara skriva ett sms först och att skriva sms när man nästan sover, inte lätt alls - att det sedan var helt i onödan är en annan historia. I alla fall: jag bestämde mig för att hålla mig vaken några timmar så att jag slipper vakna klockan fem imorgon. Nu till den förvirrade delen.

Jag bestämde mig för att se på Outsiders [läs: jag hittar inte fjärrkontrollen och var för trött för att röra mig] och det var ingen bra idé någonstans. Att se på dagens tema när man knappt är vaken... jag skulle hellre räkna ett nationellt matematikprov. Hänger inte alls med. Det är inte det att jag inte unnar dem deras kärlek, det är det att jag inte hänger med på vem som är vem och framför allt vem som är vad. Jag är förvirrad.


Okej, jag tycker att gubben och den lesbiska tjejen är lite creepy. Inte på grund av allt som försegår där, det kan jag leva med, utan på grund av att tjejen ser ut att vara femton år och att gubben kallar henne för en pojke och bland annat för ett barn. Lite creepy. Eller mycket creepy, men om hon är över arton är det ju okej det också. Fast skulle kännas sundare om gubben inte kallade henne för en pojke och ett barn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback