Jag erkänner:

Jag var nyfiken. Jag gick till mtv.se. Jag såg Britney Spears.
Ärligt talat så blir jag så irriterad på människan. Jag menar hon fick chansen att sätta alla på plats och istället gjorde hon det där? Eler rättare sagt så gjorde hon inte det där. Hon i princip bara stod där och såg allmänt förvirrad ut. Förmodligen så var det lite för tidigt för fröken Spears att bege sig ut på scenen. Det blev liksom bara pinsamt. Hon försökte ju ens inte.
Allt var bara så fel, till och med sminket. Kändes som om hon tänkte något i stil med "Okej, jag var på väg till toaletten, hur hamnade jag på den här scenen? Skulle jag ha valt andra dörren?".
Ärligt talat så tror jag att till och med jag hade klarat av att få den där dansen att se mer levande och proffessionell ut. Skulle även kunna spendera massor med bokstäver på att klaga på själva scenshowen, det var så frukansvärt lamt och oinspirerat. Varför slog de inte på stort?
Det värsta var nog dock att se klippen från publiken [läs: kändispubliken] och se hur de satt där i princip med hakorna i golvet. Det var längesedan man såg någon se så obekväm ut i situationen.

För att återgå till Britney så är det ju uppenbart för alla att hon har problem, kasnke skulle ta och lösa dem innan hon försöker sig på scenen igen? Ett litet vänskapligt råd bara, för låten i sig... Okej, den är kanske inte speciellt bra, men helt värdelös är den ju inte. Den lär bli spelad på ett par dansgolv över världen. Dessutom så tror jag att det är en sådan där låt som växer sig starkare. Jag gillar den till exempel bättre nu andra gången jag hörde den än första. Vilket inte säger så mycket i och med att jag inte gillade den första.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback