Grym utekväll med Onda konsekvenser.

Är femmans nya program ID på riktigt? Jag menar, är det verkliga människor som tävlar, eller är det skådespelare. De är ju helt väck? Tjejen som jag såg där nyss verkade både full, drogad och lätt efterbliven. Skulle inte alls förvåna mig om hon är blond från början.

---

Anledningen till att jag liger och ser på TV istället för att städa/packa upp inför P:s besök nästa vecka är att jag är så trött. Gasquen igår var verkligen grym. Eller, det mesta "grymma" var väl egentligen efter gasquen. Själva sittningen var väl som vilken sittning som helst - bortsett från alla gyckel och sånger.

Jag hamnade mellan två polkander, varav en var fadder. En riktigt sliskig typ som tog alldeles för allvarligt på det där hur man skålar enligt vett och etikett-reglerna. Otrevlig människa, men min bodsherre var i alla fall trevlig. Visade sig även att han var tillsammans med en tjej i min klass.

På tal om gyckel så var de vi bjöds på igår överlag väldigt tråkiga. Var egentligen bara våra egna som levererade hela vägen.
Läkarna [tror att de var från läkarprogrammet - ingen visste säkert] visade i alla fall att de inte alls hade någon humor. Det hjälper inte att man har matchande shooloutfits när texterna är kassa.

När sittningen sedan var över framåt tio, elva någon gång så blev det i alla fall en hel del dans [i princip bara det]. Vilket i början var väldigt obehagligt då jag i den situationen av att jag inte dricker var väldigt medveten om det faktumet att jag inte kan dansa. Men å andra sidan så var resten så på lyset att det kändes orelevant i sammanhanget.

Det var i alla fall grymt kul, även om jag knappt kunde gå när det blev dags att gå hemåt. Var även dels på grund av mina stackars fötter som jag passade efterfesten och istället cyklade hemåt med sällskap [man måste vara aktsam med att befinna sig ensam ute om man är tjej med serievåldtäktsäckel i farten]. Väl hemma så kom jag knappt upp för trapporna och genom korridoren till min lägenhetsdörr. Vinglade så mycket att om någon hade sett mig hade det absolut kunnat missförstås som fylla. Lyckades dock kliva in i lägenheten vid fyrasnåret och somnade tacksamt in timmen senare.
Vaknade sedan klockan tio av att det blev så ljust. Är alltså lite trött. Och jag har fortfarande galeton i fötterna. Inga klackar på Kalas med andra ord.

---

Är faktiskt riktigt stolt över mig själv som var ute en hel kväll och inte fick panik, inte ens var i närheten. Det är ju faktiskt så pinsamt att igår var min första utekväll någonsin. Och jag överlevde. Var dock väldigt störande med sliskiga killar som trodde att man skulle bli imponerad av deras gnidanden. Samt gubbarna från Australien, någonstans kring 30+ är inte riktigt min smak.

Fanns dock en kille som var allt annat än sliskig, nämligen het. Fast det visste jag ju sedan innan, var bara så mycket bättre i uppklätt tillstånd.

---

Nu måste jag iväg och kolla om min tvätt har torkat. Råkade dosera tvättmedlet och sköljmedlet fel så fick tvätta om det en gång. Pinsamt men sant. Vill dock till mitt försvar tillägga att det är nya maskiner för mig och att doseringsskålarna är väldigt ologiskt placerade.
- Mot torkskåpet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback