Hur långsamt är för långsamt?

Jag har ett litet problem. Tills imorgon så måste jag ha skrivit en plädering på fem till tio minuter. Det jag har tar två och en halv. Undrar därför hur mycket jag kan dra ut på varje ord innan det blir lite väl uppenbart?
En annan sak är hur många pauser man kan ha innan det blir för många. En var annat ord är kanske att ta i? En i gruppen föreslog att jag skulle lägga in ett långt hostanfall. Strategiskt?

---

För att spinna vidare på det här med tid så var jag idag hos sjuksköterskan på campus för mitt öra. Det svar jag fick av henne var att jag skulle vänta en vecka och se om det gick över av sig själv. Vet människan inte hur lång tid en vecka är då man inte hör något på ena örat samtidigt som det tjuter? Är som en halv tinnitussjukdom blandat med extremt lockförörat-syndrom. Inte mysigt alls. Hoppas att det går över tills imorgon, med min tur känns det dock inte speciellt sannolikt..

Kommentarer
Postat av: sara aka pickford

trots örat kommer pickford och fairbanks alltid att ha varit gifta vilket enligt min mening är allt vi behöver just nu samt ett retroaktivt medlidanade för min trekking-cykel

2007-11-13 @ 15:11:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback