TV.com, Gilmore Girls, Heroes, Heroes: Origins, Shark (och NCIS).

Igår så såg jag det sista Gilmore Girls avsnittet - någonsin. Kändes sorgligt, speciellt med tanke på att jag inte ens visste om det när jag såg det. Hann liksom aldrig njuta. Var först i slutet som jag insåg att "hm... det här känns som mer än en säsongsfinal". Läste lite på TV.com och tydligen så kunde de inte förnya kontrakten med de påda Lorelaiarna. Även om mamma Lorelai hade ändrat tanke lite och funderade på att ställa upp på ännu en säsong som då skulle ha handlat om hur hon och Luke gifte sig, fick barn och uppfostrade det tillsammans. Lorelaidenunga skulle sedan göra små inhopp då och då. Det känns sorgligt att det är slut, och jag gillar ärligt talat inte Rory så mycket så för mig hade det fungerat utan henne, men... Det hade ju då i alla fall inte varit Gilmore Girls. Hade ju snarast varit:
Lorelai,LukeandtheirbabyandLorelaisparentsinStarsHollowandtheplacesaroundtherewith-timetotimeappearencebyRory; och det hade ju varit en väldigt krånglig titel att få med i TVtidningen.

---

Var inne på TV.com idag igen för att kolla upp hur det låg till med Heroes efter lite diskussioner som rådde häromkvällen om dess vara eller icke vara. Tydligen så är en andra säsong beställd till hösten, dessutom så ska det under sommaruppehållet visas en spinoff-serie vid namn Heroes: Origins. Den kommer tydligen att vara något slags publikenfårvaramedochbestämma-jippo genom olika onlineröstningar om vilken av alla karaktärerna som ska få bli en i gänget i det faktiska Hoeroes. Detta ska då fortgå i sex avsnitt. Vi får väl se hur det blir.

Där inne så hade även CBS höstprogram publicerats och till min personliga lycka så fann jag att både Shark (och NCIS) kan avnjutas i åtminstone varsin säsong till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback