Tankar kring Eurovision '07.

Sverige: olaS alO, förlåt jag menar Ola Salo, verkar vara en av få om inte den enda som har förstått att det är TVpubliken man ska flirta med, inte de som är där i publiken. Det lät dock lite falskt här och var [läs: nästan jämt], samtidigt som det hade varit trevligare om han behållit "jackan" på hela tiden.
Ryssland: Lite för lik Elin Lantos Rich Bitch Money låt för att det ska kännas bra?
Finland: Det var underhållande med Lordi, dock fiasko att upprepa hela monstertemat i år igen.
Ungern: Hemskt scenframträdande, men riktigt bra röst och låt, även om jag inte minns så mycket av texten, förmodligen ingenting alls.
England: Rätta mig om jag har fel men visst har Storbritannien en hel del stora stjärnor. Förstår att de kanske inte vill ställa upp i Euro, men de borde ju i alla fall försvara sitt lands artistrykte och inte beblandas med det som visades upp i år?
Bulgarien: Aj!
Ukraina: En grupp av människor som tydligen aldrig hört ordet självrespekt! Jag vill gärna inte dömma folk och jag gillar i många fall drag; men snälla det måste väl ändå finnas gränser? Måste hålla med Christer Björkman i den här frågan.
Georgien: Sjukt fula dansare, men ändå ganska okej låt.
Grekland/Turkiet: En kille som ser gay ut med kråmande tjejer kring sig? Det går aldrig hem, ser bara falskt ut. Titta bara på Magnus Carlsson.
Frankrike: Skäms över att skriva det här eftersom att jag som regel är emot allt som har med France att göra, men gillade den udda gruppen på scenen. Lite Army of Lovers/BWO-feeling. Absolut.
Spanien: har jag inte hört det här förut? Känns precis som en Deja Vu.
Allaienradbakomsångarenmedviftandearmar-dansen: Levde i ett falsk hopp om att det faktiskt inte existerade längre. Döm då till min förvåning när det var hela tre nummer som innehöll det gamla tricket aka Bläckfisken.
Ballader: Snälla låt oss slippa dem!
Kommentatorerna: Älskar att de bitska kommentarerna är tillbaka! Satt och funderade på vad fröken Bosnien Herzegovinas klänning påminde om under hela hennes framträdande, och utan Luuks hjälp hade jag kanske aldrig kommit på att det var en purjolök?
Finska Grynet: Finns nog inga ord som kan beskriva mina känslor för den där varelsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback