Hög volym för de uttnyttjades rättigheter kring tröga datorer.

Häromdagen så skrev jag om vilken tur jag hade då det hade börjat regna precis när jag kommit fram till busskuren. Idag så började det regna precis när jag klev utanför dörren hemma. Jag lät det dock inte slå ner mitt humör eftersom att jag var förberedd med paraply. Väl inne i stan så öste det ner, men jag gick där under mitt paraply och lyssnade på Lindsay Lohans version av I Want You To Want Me. Inte världens bästa låt på något sätt, men den är grym för humöret. När jag kom fram till skolbyggnaden och tog ur lurarna och insåg att jag hörde låter nästan lika bra då så insåg jag att jag kanske hade lite för hög volym för vad som är rekomenderat.

---

Fick faktiskt en hel del gjort idag, men inte alls så mycket som jag hade räknat med. Tråkigt, men efter lunchen så tappade jag liksom suget och inget vettigt blev gjort samtidigt som datorn strulade. Blir till att lägga på ett kol i morgon det. Drömmen om att bli klar imorgon är dock krossad.

Kom även på att jag nog ska ha redovisning nästa vecka på indvalet, men jag har inte ens läst klart boken som krävs för att man ska kunna göra uppgiften.

Sedan så kom J på ett sätt att uttnyttja det faktum att jag blir tant om några dagar till att han skulle få tårta eller något liknande. Alltid trevligt att kunna hjälpa till.

---

På vägen hem från skolan så satte jag igång låten igen, tänkte på hur högt ljudet hade varit på morgonen när jag stängde av mp4:an och höjde lite till. Braförhumöretlåtar ska avnjutas på hög volym!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback