Förkylningsproblem, packningsproblem, mössproblem och skogsmulle!

Den här förkylningsgrejen fungerar inte för mig. Den har verkligen spritt sig. Ut i hela kroppen. Varenda muskel, led och ben värker och hela jag är alldeles stel. Känner mig som en gammal gumma. Varje gång jag reser mig så kvider jag till för att det gör ont. Dessutom så låter jag som någon som har rökt nästan hela livet när jag hostar. Är helt öm i halsen. Jag somnade till och med på bussen hem.

---

Idag så stod det debatt på schemat. Enligt boken så skulle man i skolmiljö få en vecka på sig för förberedelser, vi fick en halvtimme. Att säga att det gick bra vore att överdriva. Mitt lag gick hem som det segrande i sakfrågan men om man jämför våran grupp med de andra så är resultatet för pinsamt för att tänka på.

---

Vet att jag borde börja packa men jag orkar verkligen inte. Är inte alls på humör. Avskyr att packa, den person som kom på det borde få sig ett par sanningens ord. Personen som kom på packa upp borde däremot få ännu fler. Saken är den att jag redan är lite packad. Jag ska nämligen använda samma väska som jag hade när jag åkte till Gävle och den är ännu inte helt uppackad. Jag har nämligen lagt tillbkaa de saker jag använt i väskan istället för att faktiskt ta klivet att göra något åt saken. För er som lider av för mycket fritid kan det alltid vara en utmaning att leta igenom mina gamla inlägg för att se exakt när jag var i Gävle. För er andra så kan jag ju berätta att det var någon vecka innan påsk...

---

Häromdagen så tror jag för övrigt att jag såg den där flummiga typen som var med i Outsidersavsnittet om de som inte hade något hem. Han som frivilligt hade flyttat ut i ett tält i skogen. Väldigt underlig kille. Jag är verkligen inte ett fan av att dömma folk för deras val i olika frågor, men han verkade ju lite... annorlunda. Känns ju lite osannolikt att han skulle vara här på Gotlands busstation, men vem vet. Såg ut som han i alla fall - tror jag. Synd att jag inte hörde honom prata. Har av någon anledning mycket lättare för röster än ansikten. Eller är snarare så att ifall jag är osäker på ett ansikte så blir jag övertygad när jag hör rösten.

---

Fick idag frågan om jag skulle gå på mösspåtagningen. Just mösspåtagningen var en studentgrej som jag faktiskt hade tänkt att titta förbi. Kom senare på att nej jag ska inte på mösspåtagningen. Jag menar, visst jag är bra. Men så bra att jag kan vara på fastlandet och i Almedalen samtidigt är jag inte. Förutsatt att det inte finns något på fastlandet som heter Almedalen förstås. Men tror inte att det hade räknats. Hade nog blivit ganska så ensam det. I alla fall den enda gotländska studenten. Fast man vet ju aldrig...

---

Börjar bli dags att googla efter affärer tror jag. Måste ju ha koll på utbudet. Vad man har att vänta sig. Förhoppningarna är: skor, klänningar, kjolar, smycken och fina toppar!

---

Hundra poäng VG - inte bra alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback