17, 2 (3), 4, 2, 1, ?

"Borta bra, men hemma bäst?" Nja, är kanske att ta i. Jag gillar dock att komma hem till de vardagliga rutinerna, sådant gällande dusch, påklädning etc. Småsaker helt enkelt.

---

Efter en hel del räknande så kom jag fram till att jag inhandlat sjutton klädesplagg, två (tre) par skor, fyra par örhängen, två halsband, en bok, en hårklämma, ett armband och så var det något mer men det har jag glömt. En hel del med andra ord. Jag har dessutom valt att aldrig mer kolla upp mitt saldo på kortet för att på så sätt undvika att få reda på hur mycket pengar jag gjort av med. Saken är dock den att eftersom att jag inte är märkesfanatiker så är det dyraste jag köpt -om man bortser från det till studenten- en klänning på sisters som kostade tvåhundranittionio kronor. Eller vänta, kjolen på Vila kostade kanske så mycket också, men i övrigt så har priserna legat mellan hundra och tvåhundra. Väldigt bra om ni frågar mig. Även det som gjorde det möjligt för mig att köpa så mycket!

---

Orkar faktiskt int e med någon dagsredovisning nu, får göra den i morgon istället. På tal om i morgon så sa jag av någon anledning till J att om han inte var klar med menyn när jag kom tillbaka så kunde jag ställa upp och hjälpa till. Inte helt säker på vad jag tänkte när jag sa det, eller skrev gjorde jag väl eftersom att det var på MSN. Fick i alla fall ett SMS idag där det stod att han gärna ville ha hjälp. Snäll som jag är, och eftersom att jag tror på att man ska hålla vad man säger, så får jag helt enkelt ta mig in till staden i morgon och göra det. Märks dock tydligt att jag inte var trött efter dagar av resande och intensivshopping när jag först kom med erbjudandet.
Fast då kan jag ju alltid passa på att skriva talet imorgon i skolan. Brukar bli bättre koncentration där. Plus att han nu kommer att stå i tacksamhetsskuld till mig. Eller en normal människa hade i alla fall känt så. Förmodligen inte han dock, skulle inte heller förvåna mig om han antingen kommer jätteförsent eller inte dyker upp alls. I så fall blir jag arg!


Pappa såg konstigt på mig när jag sa att jag inte hade märkt av något rabalder i Linköping idag. Var något om ett värdetransportsrånförsök och massa vägar som hade stängts av på grund av det. Men nej sa jag, inget sådant att rapportera. Var bara soligt och fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback