Stressigt Dygn?

Ikväll så blir det tidigt i säng - och då menar jag Tidigt. Förhoppningsvis redan runt niosnåret. Eller förhoppningsvis. Jag ska verkligen anstärnga mig för att komma i säng och somna så tidigt. Eftersom att det är tidig morgon så måste det ju såklart också bli tidig kväll. I morgon blir det istället sen kväll och tidig morgon. Inte roligt alls. Det blir förhoppningsvis tiden därimellan.

Insåg just att jag inte har läst något än. Oj.

---

Blev så irriterad på provet idag. Var så inriktat på en viss del. Självklart den delen jag inte hade så mycket koll på. Var tvungen och sitta där och hitta på. Varför kan han inte bara ställa normala frågor?! Hur svårt kan det vara att skriva exempelvis: Vad betyder global produktion? Detta istället för att flumma på om vad Linda Rosing och Matrix tycker om saker och ting. Hoppas att det i alla fall gick hyfsat. Omöjligt att säga om det här provet.

---

Försöker komma på vad jag borde ha panik över att jag inte gjort. Kommer dock inte på någonting. Eller jo, intervjun såklart. Men förutom det? Nej, allt jag har är ett tal. Konstigt det känns att inte ligga och kräla under skolböcker och datoruppgifter. Att faktiskt kunna andas?

Bad ju även att få skjuta upp drömmen. Hoppas att det godkänns av alla parter. Känns inte så passande efter en natt utan någon sömn. Surt dock för jag var så glad över att få det gjort så att man kunde göra ordning den och sedan vara klar. Fast å andra sidan så hade jag väl ändå suttit där dagen innan deadline... Men det vet jag ju inte hur det blir med förrän imorgon. Men förhoppningsvis så kan jag dyka upp som det vrak jag lär vara på torsdag. Hoppas.

---

I korthet.
Två minuter är väldigt kort tid för någon som inte gjort det förut.
Monopol är inte samma sak på datorn som på vanligt spelbräde.
Hur kunde jag glömma att byta örhängen?!
Hoppas på snygga killar!
Hört talas om fritid?
Vår!
Dags att lära sig trafikreglerna
Grymt gott (rött) äpple.
Vatten tack.
Saknar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback