Stoppa Hjärter-fusket!

Jag är så trött på att bli blåst av datorn när jag spelar Hjärter. Tror den att jag är blond eller? Verkar som om den finner det totalt omöjligt at jag ska upptäcka fusket! Inser den inte att det är lite misstänksamt när jag ligger på noll poäng och sedan får Spader Dam på ruter tre? Eller att det bara råkar bli så att Knatte tar hem alla hjärter och Spader Dam? Eller ännu värre - när man bokstavligt talat kan se att datorn byter ens kort millisekunden innan spelet börjar.

Det är ju omöjligt att ta sig igenom det där spelet på nollan. Visst jag har lyckats någon gång men det var säkert uppgjort i förväg så att jag inte skulle tappa suget. Datorn ville helt enkelt inte att jag skulle sluta spela så den lät mig vinna på noll.

Skulle vilja sitta ner och ta ett långt samtal med snubben/snubbinnan som skrev programmet. Skulle vilja tala om hur dåligt jag tycker att det är att han/hon har lärt datorn att fuska. Den fuskar ju nästan värre än J!

Jag tycker att det är dåligt att datorn fuskar mot mig. Jag har ju aldrig någonsin fuskat. Så jag känner att jag förtjänar mer respekt än vad den här fula datorn visar mig! Känner stark för att skriva en upprörd insändare. Den skulle ju faktiskt nå ut till nittio procent av öns befolkning. Dessutom så känner jag att Hjärter-fusket skulle vara ett väldigt bra festsamtalsämne. Och sedan, när det blir en bok om detta fenomen, så kanske det första kapitlet hamnar på
helagotland.se! Känner att jag är något stort på spåren. Kanske leder till folkstorm alá fem-sex personer?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback