Skrattfest utan själ.

Sitter i skolan och har precis sett Så ska det låta samt ett Stockholm Live avsnitt. Inte speciellt coolt kanske, men väldigt underhållande. Speciellt Stockholm Live faktiskt. Höll på att skratta på mig. Något som är aningen pinsamt när man sitter ensam i en skolsal...
Anledningen till att jag sitter här är att det bara tjurar när man ska se det hemma, och jag kunde ju inte missa Peter Settman! Stockholm Live slank med av bara farten.

Har faktiskt varit duktig också idag, inte bara slöat. Jag har nämligen skrivit en uppsatsdel. "Framtiden". Är visserligen bara på en sida, men i alla fall. Bättre än ingenting. Plus att jag nu slipper göra just den delen hemma.

---

Har väl hämtat mig lite efter igår. Väldigt lite. Är fortfarande extremt upprörd och jag har kvar samma känslor idag som då. Jag är så trött på att allt bara går åt helvete. Det är ju ingen mening med att fortsätta kämpa om allt ändå bara förstörs. Känner verkligen att det inte skulle spela någon roll om jag klev ut i gatan och blev påkörd. Att det inte skulle röra mig överhuvudtaget. Att min livslust är totalt bortblåst. Lika med noll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback