Resumé.

I fredags så slutförde jag uppgiften som hade deadline då. Känns som om det var längesedan något sådant skedde i tid. Hade dock blivit förvånad om det inte hade skett då i och med att allt jag hade kvar att göra då var att lägga in bilderna. Hade i och för sig en del problem med det när det kom till borttappat material, sladdar som inte passade alternativt glömdes, mern av blev det i alla fall. Blev även en hel del skitgubbe och diverse andra kortvarianter.

Hann även med en totalt misslyckad skojakt på staden.När man är i Visby och går på skojakt så betyder det att man går till DinSko och sedan Wedins. Det är det som finns. Förutom en skobutik med tant- och hgubbskor nere vid kruttornet och en nere på Julia Hultgrens där det aldrig finns något fint - som man har råd med.
Anledningen till skojakten var att jag behöver ett par oklackade, bekväma skor som jag kan ha på stadsresan. Men eftersom att jag har jättesvårt för skor utan klack så gick det inte bra. Hittade nada. Eller jo ett par men min storlek fanns inte och storleken över var så stor att de bara åkte av. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra...

På kvällen avnjöts världens underbaraste maträtt vilket kort sagt inne bär kycklingfile med rocculasallad och en balsamvinägerhonungolja-dressing. Till detta så serveras förslagsvis potatisklyftor. Tack Kina! Jag skulle lätt kunna ha den maträtten på mitt bröllop! [Förutsatt att Prince Charming får ändan ur vagnen det vill säga.]

---

Lördagen spenderades uteslutandes i sällskap av städning och samhällsboken. Och msn såklart. Mer msn än samhällsboken måste jag väl erkänna. Men var så trevligt sällskap!

---

Idag har det återigen blivit mera msn än pluggning, men eftersom att distraktionen har gett sig iväg så kan jag äntligen få lite vettigt gjort. Fast har faktiskt läst i nästan två timmar så jag ger mig själv VG-. Har dock massor kvar att göra:
*stilanalys
*utkast tal
*stilfigurerna
*samhällsboken
*de sista trettio sidorna i BoS
Fast hade såklart valt distraktionen över allt detta! För lite pluggande hade ju i alla fall blivit av.

---

Natten till idag spenderades för övrigt kuddlös. Hade storstädning igår och tvättade då kuddarna. Detta skedde på förmiddagen, men torktumling och hängande i solen till trots så torkade de inte. Det även att jag inte gick och la mig förrän framåt halv ett - ett. När jag vaknade till klockan sex i morse och gick och kände på kuddarna var de ännu för fuktiga för att kunna användas. Behöver knappast nämna att jag hade lite ont i nacken. Det enda jag hade var två yttepyttesmå, smala prydnadskuddar. De gjorde inte mycket nytta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback