I väntan på stress.

Undrar hur mycket av sitt liv man slösar bort genom att vänta på bussen? Min chansning är att det är ganska så många minuter. Ganska så extremt många minuter. Men är ju bara en chansning.
Saken är den att nu är jag lite osäker på om jag ska ta nästkommande buss eller inte. Borde ta mig förbi staden, men vet inte om jag har lust. Är så deprimerande väder. Hela dagen är deprimerande. Hade en kvarts lektion idag. Helt värdelöst. Men har tydligen ingen lektion i morgon. Är ju alltid något.

---

Det omskrivna talet gick bra. Om man bortser ifrån att jag nu har fortskörningsbiljetter att betala av resten av mitt liv. Det värsta är att innan hemma så lyckades jag få ner tempot och hålla mig inom tidsramen. På lektionen så gick det apfort och var utanför tidsramen. Och nu så måste jag komma på ett till redan nästa vecka för att folk ville ha feedback lektionen innan. Irriterande. Har tillräckligt mycket annat att göra. *Artikel *Uppsatsdelar *Stilistiska figur-ord *Stilanalys *Brott och straff *Samprov. Finns säkert mer men som jag har glömt bort för tillfället.

---

Apsafari som man inte kan formatera något i!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback