Den (lilla) röda på väg mot Monopolpanik.

Det är alldeles för mycket panik i mitt liv just nu känner jag. Den mest aktuella paniken för tillfället är att jag står skrivarlös. Förra (förrförra?) veckan då jag skulle skriva ut så berättade den för mig att bläckpatronen var på väg att ta slut. Jag höll andan och som tur var så lyckades jag få ut allt det jag behövde och ändå mer. P köpte i alla fall en ny patron och nu när han har satt i den så står det att det är fel patron isatt. Att det är fel sort! Jag menar vad exakt har jag gjort för att förtjäna det här? Jag måste skriva ut anslaget, talmanuset och talets visuella hjälpmedel. Det här är verkligen inte roligt alls.

---

Jag får nog gå in till datorn och trösta mig med en omgång monopol. Det är inte alls samma sak som att spela på riktigt men jag måste erkänna att jag är fast. Faktum är att jag satt och spelade till klockan halv två inatt. Vadå?! Jag kan väl inte hjälpa att det tar så lång tid att spela en omgång? Sedan så var det ju lilte tråkigt att jag förlorade. Jag tror i alla fall att jag förlorade, om jag ska vara helt ärlig så minns jag faktiskt inte. Men jag har för mig att jag gav upp efter att ha hamnat på Norrmalmstorg med hotell för tredje gången. Speciellt som att jag hade i princip alla andra gator förutom de två, men datorn aldrig hamnade på någon av dom som genererade mycket pengar utan bara på de man bara fick jättelite för samt chansen.

---

Eller om jag skulle ta och ringa till min faster och fråga vilka sorts handdukar hon menade att hon skulle ta med åt mig. Badhandukar, hand-handdukar eller både och. I vilket fall så är hon väldigt snäll.

Däremot så fick jag mig en liten funderare häromdagen. P frågade nämligen vilken resväska jag skulle ta och jag svarade utan att tveka att jag skulle ta den röda (det vill säga den lilla). Han såg misstroget på mig och frågade tvekande om jag trodde att det skulle räcka. Jag svarade att självklart, varför skulle det inte göra det?! Men någon dag senare så började jag tänka efter på det där med väskvalet. Jag tänkte på de där sakerna som brukar finnas i bilen och inte i resväskan i vanliga fall när familjen ska åka någonstans. Jag tänkte på skor, jacka, nessesär och liknande ting. Och så tänkte jag på den röda resväskan. Jag tänkte framför allt på storleken av den röda väskan. Och så tänkte jag på skorna, jackan, nessesären och de andra sakerna i den röda väskan. Sedan så la jag i tankarna till kläder. Och sedan saker (skor och kläder) som jag förhoppningsvis kommer att köpa när jag är där uppe. Helt plötsligt så kändes den röda väskan inte som ett självklart val längre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback