Sovsäckar, sängar och boxerklädda.

Jag har ju helt glömt bort att nämna lördagsnattens sovarrangemang. Medan säkert nittiosju procent av gotlands arton/nittonåringar fann sig själva i ett inte direkt nyktert tillstånd, försökandes scoora närmsta fjortis så letade jag upp våran lilamedrymdeninspireratfodersovsäck. Jag städade ju nämligen aldrig klart igår och att lägga i mina nytvättade sängkläder i ett smutsigt rum kändes inte helt aktuellt. Dessutom så skramlade jag ihop några dekorationskuddar från soffan, la en t.tröja över som örngott innan jag kröp ner, drog upp dragkedjan och så småningom somnade.

Uppfinnelserikedomen är inte helt död med andra ord. Faktum är att när jag var yngre så älskade jag att sova i just sovsäck, under en period så gjorde jag det till och med frivilligt i min säng. Det verkade dock som att just den känslan hade svalnat lite. Och det främst på grund av avsaknaden av täcke. Jag är nämligen en sådan som brukar knöla ihop täcket på längden och lägga benet över. Kan meddela att det är väldigt krångligt, för att inte skriva omöjligt, att göra det med en sovsäck.

Saken är den att jag inte har städat något idag, som egentligen var meningen, så jag kommer även ikväll dra upp dragkedjan och inom mig gnälla över avsaknaden av täcket. Förmodligen så kommer jag även ha orättvisan i att det verkar som om de flesta i min klass har sådana där underbara mjuka guppiga sängar som för tankarna till en vattensäng i åtanke. Anledningen till att jag vet detta är inte att jag har horat mig igenom klassens sängar, utan det är för att vi under vårat senaste projekt skulle somna. Och på redovisningen fanns därmed bilder från mångas sängar. Efter det projektet tror jag även att jag lyckats se alla i underkläder, var några man missade på Sthlmsresan, men nu är nog så gott som alla avbockade. Känns onödigt att nämna att jag helst hade sluppit. Man får väl helt enkelt vara glad för de få man har fått nöjet att inte avnjuta, även om det vid en flyktig eftertanke inte verkar vara fler än tre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback