Semester!

Ja då var det dags för det sista inläggen på ett bra tag [två veckor ungefär]. Känner pressen att verkligen skriva något meningsfullt och underhållande som ni kan ha som en livlina under tiden som jag är borta. Något som ni kan se tillbaka på och le åt. Något som någon som verkligen betyder något.

....... Tyvärr så står det helt still. Kan inte komma på en endaste klok sak att skriva. Eller, en sak: Det åskade nyss. Fast det känns inte sådär extra speciellt som jag hade hoppats att mitt sista inlägg skulle bli.

---

I brist på annat så får ni helt enkelt [Ni kan inte ens gissa er till vad som precis hände, mitt tangentbord la av så jag blev tvungen att starta om datorn. Hade ju annars varit lite halvroligt ifall mitt sista inlägg på evigheter avbröts mitt i en mening.] sakna mig massor och glädja er åt att jag får se min lägenhet, träffa bäbisen och mina kusiner, min faster samt farbror och allt vad det är; samt att jag får lite vilandet från datorn så att min musarm kan bli bättre! Visst det kan låta lite egocentriskt, men ärligt talat - vems blogg är det här egentligen? Just det: Min! Känner hur storhetsvansinnet verkligen tar över mig.

---

Jag har idag gått från Hot Pink till den lite mer diskreta samt oBarbiega Arctic Frost. Eller diskret och diskret. Känns lite i underkant. Man skulle kunna säga att den är genomskinlig med lätt ljusrosa, skimrande nyans. Fast det syns inte om man inte tittar jättenära. Men det får det rosa på (under?) nageln att se lite... piggare ut.

Hjälp!, det här är ju inte sant. Mitt sista inlägg och jag skriver om nagellack? Galet bottenreckord. Läs gamla inlägg och välj ut en favorit och låtsas som om det var det sista istället. På så sätt har jag lite värdighet kvar. Även om allt jag skriver i och för sig är hundraprocentigt. Så egentligen kan ni ju lika gärna ha det här i åtanke.

---

- Jaja, i alla fall. Hoppas att ni får det lika roligt och trevligt som jag kommer att ha det så ses vi när jag är tillbaka alternativt i Lkpg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback