Musarm, lägenheter och ett bortglömt glas.

Jag tror att jag har fått musarm. Jag vet inte exakt hur det ger sig i uttryck, men jag vet att min arm/handled känns helt konstig. Anledningen till det beror förmodligen på att det idag har varit seriöst bostadsletande. Har väl både gått bra och dåligt.

Verkar inte som om jag fått drömlägenheten, jag har dock fått en liten studentetta och jag har även varit i kontakt med en tjej som möjligen vill gå samman och skaffa lägenhet med eventuellt även en kille. Jag vet inte jag. Bo i yttepytteliten lägenhet utan egna möbler? Bo tillsammans med en kille? Dessutom så var både tjejen och killen tjugoett år. Vet inte om jag vill bli "lillan", känns som om det kommer vara nog med det på själva skoltiden i och med de flesta inte pluggar vidare direkt. Så svårt. Hur ska man veta?

---

Jag kastade precis en blick åt höger och förutom den vanliga skrivaren som brukar stå där så såg jag även ett glas. Och nu undrar jag hur länge det har stått där? Ganska så säker på att jag drack cider i det där glaset, men frågan var när det var. Det måste varit under helgen, och om jag ska vara helt ärlig så tror jag att det var i lördags. Det var med andra ord evigheter sedan. Läskigt, och äckligt. Jag brukar ju inte lämna disk efter mig på det där sättet? I alla fall inte längre än tre dagar! Skämt och sido, hur gick det till? Måste ha varit för att det står så avsides. Eller så börjar jag bli tant och glömsk. Hoppas på det första -inte riktigt redo för rynkkrämen än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback