I min värld är det inte någon kärleksförklaring, snarare tvärtom.

Det där med gulligullande och gosigosande har aldrig varit något som fallit mig i smaken. Aldrig förstått varför man vill vara så klängig på någon. Förhållande - visst, men måste man nämna sin pojk-/flickvän i varannan mening? det värsta är dock alla som skriver om dem på MSN. Antingen i namnet eller kommentarboxen. Om man har ett förhållande där man måste understyka det genom att nämna det i sitt MSN-namn.. Ja, det känns inte helt stabilt. Och framförallt så känns det alldeles för barnsligt. Som om man hela tiden måste påminna både sig själv och den man är tillsammans med att man faktiskt är det. Dessutom så är ju sannolikheten ganska så stor att alla ens MSN-kontakter vet om att man är tillsammans med personen man nämnt, så för vem skriver man det? Är det bara för att kunna glida räkmacka på statusen i att ha flick-/pojkvän? För ärligt talat, det framstår mer som desperat. Som att "Se, jag lyckades få någon, ingen trodde det men se! Jag har till och med gjort ett hjärta av en storleksanvisare och en trea!".
På min MSN finns det många sådana. Stör mig varje gång jag ser dem. Samtidigt är det en ständig påminnelse om att det är dags att skaffa mognare bekantskapskrets.

Seriöst: Kul att ni har flick-/pojkvän, men snälla var inte så sorgliga att ni måste skrika ut det för att själva tro att det är sant.


Ja, jag inser att många nu tänker något i stil med att jag bara är avundsjuk - men de som känner mig vet att så inte är fallet. De vet att förhållanden inte är något som intresserar mig. Och så är det.


[Åtminstone så länge det inte är Mr Charming vi pratar om - såklart. Men skulle i alla fall inte tillåta honom att skriva mitt namn och ett fult hjärta för alla på MSN att läsa.]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback