Sista dagen.

  Ja, idag är det sista dagen på lovet. Helgen räknas inte. Har såklart drabbats av den sedvanliga backtoschooldepressionen. Värre än vanligt den här gången, i alla fall i det anseendet att det bara är en termin kvar. Har ni en aning om hur lång en termin är? Ungefär en och en halv evighet. Vet inte hur jag ska orka ännu en termin. Under terminstiderna så går jag upp, går till skolan går hem igen för att vänta på att det blir kväll så jag kan gå och lägga mig för att sedan börja om igen. Jag blir helt apatisk och hjärndöd - dock inte i den verkliga, medicinska meningen av orden. Vet faktiskt inte om jag orkar ännu en termin med oändliga lektioner. Jag avskyr verkligen det vi gör, hela det här sista året är slöseri med tid och framför allt med kraft. Jag måste prestera i något som jag hatar med hela mitt jag och jag har fått nog. Varje skoldag blir nästan som en kamp för överlevnad. Jag är bara så trött på det och jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Ifall man hade kunnat hoppa av gymnasiet och ändå läsa vidare - så hade jag gjort det efter tvåan.

Tyvärr finns det inget jag kan göra; jag måste helt enkelt fortsätta tvinga upp mig själv om mornarna och gå dit för att uthärda. Problemet är att jag inte orkar det längre; någon rädda mig! Från någonstans av mitten av förra terminen så ville jag bara köra in huvudet i en vägg för att slippa de ändlösa lektionerna. Jag tappade allt tålamod jag någonsin haft och de personer som jag inte gillar blev outhärdliga. Det är inte rättvist att jag måste gå dit dag efter dag efter dag efter dag efter...
Självklart så uppträder jag trots det civiliserat, jag är för väluppfostrad -och för smart- för att inte göra det; men över allt annat hoppas jag att jag får in något positivt i tillvaron som kan ge mig ny energi så att jag klarar av även den här sista terminen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback