Mirakulös Upptäckt i Mitt Psyke.

  Idag, faktum är att det var alldeles nyss, så kom jag fram till en mycket stor slutledning. Det finns nämligen en kille, ja jag vet att det finns många killar - men jag syftar på en speciell, som i min värld är bättre, snyggare, sexigare, snällare, ja helt enkelt allt annat mer än andra killar. Jag har nu kommit på varför det är så. Det beror helt enkelt på att jag hittar något, även om det är något så litet som ett ansiktsuttryck, av honom i alla andra jag tycker ser bra ut [läs: alla kända personer jag tycker ser bra ut].

Jag tänker inte räkna upp dem och nej, de är inte många - faktum är att vissa skäms jag faktiskt alldeles för mycket för för att erkänna vad jag anser om dem. Till skillnad från en annan jag känner som glatt medger att han finner tanter som Carola och Lena PH snygga [förutom deras knän förstås]. Jag har aldrig, och kommer aldrig förstå det, men vi lever i ett fritt land - och om han vill ha dålig smak så är det helt upp till honom [dig om du läser det här], haha.

Men om jag ska återgå till att vara någorlunda allvarlig ett tag så måste jag få skriva att det är ganska så irriterande att se honom i alla andra [observera att jag nu har lämnat tantkillen och är tillbaka på den första killen]. För saken är att han är inte bättre än alla andra, han är bättre än många - men han har sina brister. Tyvärr så lär det väl dröja innan jag fullt ut kan erkänna dessa brister - men jag jobbar på det! Och oavsett vilket så kommer han alltid vara speciell.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback