Dagen före Dagen. Sexton timmar kvar.

  Ja; imorgon så börjar det igen, helvetet. Tack vare GilmoreGirls-sjukan så har jag dock kunnat förtränga det, tyvärr så börjar dock fasaden rämna nu. Det är så illa att jag inte ens har lust för ännu ett avsnitt, vilket i och för sig kan ha med att göra att jag redan sett fyra idag, men det tror jag inte. 

---

För x antal veckor, alternativt dagar, sedan så pratade jag med en bekant om bloggandet. Om hur det inte var något för honom för att han inte gillade idén av en offentlig dagbok. Det gör ju inte jag heller men det är ju det som är det bästa med bloggandet. Du kan skriva så mycket som du vill. Du kan välja vilka du vill berätta om att du har träffat, om vad du har gjort och vad du tänker på. Den kan vara så offentlig som du vill ha den, så privat som du vill vara. Plus att det är en jättebra kanal för att få ut allt det där som snurrar i huvudet men som bara vore konstigt att berätta för någon du känner. För precis som det är valfritt från min sida vad jag skriver, så är det ju upp till folket om de väl läsa eller inte. Fast det är ju såklart roligare att det är folk som läser det, känns som en minde värdelöst sysselsättning då. Samtidigt som det är lite halvskumt att du inte har någon aning om vem som läser dina, ibland skruvade, bokstavssammansättningar.

---

  Tror jag ska se ett till avsnitt i alla fall; bara för att slippa tänka på att det är skola imorgon. Förresten, Grattis du som vann herrarnas alpina idag! Var faktiskt så att jag hoppades på dig över svensken, så välförtjänt att vinna om man gör ett sådant otroligt åk! Det faktumet att du hade startnummer sextio gör det bara ännu mer beundransvärt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback