Aj då...

-  Nej! Sluta! Jag är så besviken på dig! Jag trodde att jag kunde lita på dig! GÖR DET INTE!
Allt detta fast mycket, mycket mer skrek mitt samvete åt mig i samma stund som jag sträckte ut handen för att ta ner halsbandet från kroken inne på Lindex, när jag tog ner armbandet, halsbandet och nyckelringen på I.Me.My. När jag sedan styrde stegen mot kassan och leta fram plånboken blev det bara värre. Allt var dock inte total katastrof och till mitt försvar så vill jag påpeka att det var rabatt på alla I.Me.My-sakerna samt att nyckelringen endast kostade tio kronor. Halsbandet har jag dock ingen ekonomisk ursäkt för eftersom att det gick på sjuttionio kronor. Det är förvisso inte sådär överdrivet mycket pengar, i alla fall inte i min värld. Men eftersom att jag har köpstopp så är det ju en del mer än noll kronor. Det enda som jag verkligen kan försvara av inköpen idag är örhängena för trettio kronor på H&M. Behövde ett par guldiga sovörhängen - det vill säga små örhängen.

  Dock så förtjänar jag enormt beröm för att jag inte impulsinhandlade skorna på Din Sko. Fann nämligen tre par som jag verkligen gillade, som dessutom kostade under trehundra kronor styck! Men då visade sig den starka T och stod emot impulsen. Ska titta förbi sedan igen efter att köpstoppet officiellt är upphävt.

  Blev riktigt sur över att det inte fanns granatäpplen på Coop. Dåligt av Hemköp att bara lägga ner sådär. De hade säkert haft!

---

  Jag vet inte riktigt hur det beryktade provet gick. Det var absolut inte lika glänsande som de föregående men är ganska så säker på att det gnistrade nog.

---

  Ska inte in till skolan i morgon. Uppgiften är redan inskickad och det är inget projekt. Väldigt bra eftersom att jag har mycket annat att stå i. Plus att mina linser är trasiga - det sista paret - så jag vill inte använda dem mer än nödvändigt och som det ser ut i morgon så klarar jag mig med glasögon.

---

  Sitter och väntar på Boston Public. Börjar bli väldigt trött. Är ju oftast till sängs vid den här tiden annars. Tänkte zappa förbi dokumentären Hjälp, jag onanerar för mycket under väntetiden. Jag har nämligen en bekant som verkligen skulle behöva få reda på om det finns något botemedel. Så lugn Mr jag ska se om jag inte kan snappa upp något tips åt dig så att du slipper kontrollera allt allt fungerar som det ska så ofta, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback