09.48!

  Så länge sov jag idag. Väldigt ovanligt för mig. Visserligen så var jag vaken två gånger innan, men somnade om direkt. I vanliga fall så vaknar jag innan halv åtta och kan inte somna om. Oftast mellan halv sju och sju! Hade nog kunnat sova längre idag, men jag får så dåligt samvete om jag sover bort mina lediga dagar. Vill ju vara vaken så jag kan njuta av att jag inte är i skolan!

  I alla fall så gick jag upp och åt våffelplätts-frukost. Det vill säga våffelsmet tilllagad i en plättlagg (tror att det heter så?). Det låter konstigt - jag vet. Men fick för mig i morse att det skulle vara gott och det var det. Med hallonsylt till förstås!

---

  Lite besviken på Så Ska Det Låta. Var dåliga människor med och Settman levde inte upp till sin potential. Vad var egentligen den där galna tanten i alldeles för kort kjol för hennes ålder?! Undrar just vad hon var hög på. dessutom så verkade det som om hennes ansikte inte satt helt på plats, och vad ville hon säga med alla pekningar? Som ni märker så skulle jag kunna hålla på länge men väljer att avrunda monologen här.
  Den enda som var bra av gästerna var killen som var på Puttes lag! Dock stor besvikelse att det inte var han som sjöng Las Vegas. Han hade säkert gjort det galant!

---

  Nej, nu är det väl snart Anja. Man vill ju inte missa när hon åker ur! Kass insats av svenskorna idag igen, som det i huvudsak har varit denna säsong.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback