Bad Movies utan Present!

Varit en väldigt värdelös dag idag. Kunde lika gärna varit hemma, och är nog likadant i morgon. Är ju filmfestival så det är filmer i långa banor. Idag så avverkade vi två föreläsningar (den andra föreläsningens föreläsare var grymt snygg) och två filmer. Minns inte vad den första filmen hette men den var kass. Den andra var klassikern Casablanca; och den var också kass. Var uppåt en fyra extremt långtråkiga timmar i skolans obekväma aula. Har ytterligare´fyra att se fram mot i morgon. Tror dock att de filmerna är bättre.

---

Efter filmtittandet - som gjorde att man missade första bussen - så var jag tvungen att inhandla lite saker på famlijens begäran. Det var en av de sakerna som fanns, så nu måste jag försöka ta mig till staden även i morgon. Grymt irriterande.

På tal om familjen så kom mina föräldrar hem idag. Varit borta i ungefär en vecka så jag och F har varit ensamma. Jag kan verkligen inte förstå att de hade mage att komma hem utan presenter! "Det är ni för gamla för." Det värsta jag hört! Ens barn blir aldrig för gamla för presenter! Hur svårt hade det varit att köpa ett par örhänge och/eller ett halsband?! Jag är mycket upprörd!

---

Tack F för det fina, egenhändigt gjorda, AllaHjärtansDag-kortet! Även om jag av ren princip är emot dagen i fråga så var det väldigt gulligt att du gav det to me!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback