Avundsjuk och Tråkig utan Pixelvetenskap.

Jag är grymt avundsjuk på alla som går runt och pratar om att de ska åka till fjällen. Jag vill också! [Ja, inte med dem såklart.] Visst har jag redan varit i fjällen denna säsong men det fanns ju ingen snö då! Spenderade ju som skrivet här är julen i Sälen. Var perfekt bortsett från avsaknaden av snö - samt de dåliga julklapparna från familjen. För utan snö så blir det inte så mycket skidåkning av kan jag ju berätta för er som inte är så insatta. I Sälenområdet så var det öppet två och en halv backe (plus tre barnbackar som inte låg intill de stora backarna utan långt bort så man inte kunde ta sig emellan på grund av grusvägar); i Kläppen en och en halv; och i Stöten en backe. Det är inte rolig skidåkning!
Så jag är avundsjuk.

---

Imorgon så har jag förmodligen utvecklingsamtal. I samband med detta så fick vi några papper med frågor på som vi skulle funderna över. en av dessa var något i stil med vad vårat målå med våra gymnasiestudier var. Saken är den att jag tänkte att det har jag ju ett självklart svar på jag vill dit och plugga det. Saken var bara den att sekunden efter att denna tanke tänkt färdigt så sköljde tvivlet över mig. Vill jag verkligen åka dit och plugga det? Jag vet att jag vill åka dit, men vill jag plugga det? Så nu så är det en hel drös med obekväma känslor som väller över mig.
"Tänk om jag inte vill läsa det?!" Hur ska jag kunna veta det? Tänk om jag faktiskt inte vill det längre? Att jag vill dit är det ingen som helst tvekan om, men vad ska jag nu göra där? Om jag inte vill plugga det? Dumma frågepapper; allt var ju så självklart och skönt innan...

---

Varför minns inte jag vad min mp4 heter? Tänkte nämligen kolla på hur många pixlar min skärm består av, men kunde för mitt liv inte komma ihåg vad den heter. Försökte googla, men det fungerade inte, men sedan kom jag på att jag säkert skrivit om det här och att jag är nästan säker på att jag länkat härifrån till mp4-sidan någon gång. Så sökte i bloggen och hittade nada. Eller det stod någonstans att den var på väg men ingen länk inte.

Det värsta var att när jag ändå var där i arkivet och rotade så kollade jag igenom några gamla inlägg, och hjälp så tråkig min blogg har blivit! Var mycket roligare förut. Skrev vitsigare. Beror väl på mitt sinneshumör, men var ändå tråkigt att inse hur boring det här har blivit. Dessutom så fick jag dåligt samvete för läste en där det stod att jag snart skulle ha körlektion. Denna var postat i augusti förra året. Kanske dags att bege sig till körskolan och boka nya lektioner? Har ju till och med en lektion kvar som redan är betald för. Har kört nio av tio.

För att återgå till mp4problemet så kom jag efter allt det här letandet på att "just det, den ligger ju här bredvid mig eftersom att jag just lagt in tidningsarbetet". Så tände lampan och började noga inspektera mp4apparaten bara för att inse att det inte står någonting om produktens namn. Det enda som står är MP4 DIGITAL PLAYER. Det hjälper mig ju inte direkt i jakten på pixelproportionerna.


Så nu sitter jag här. Med fjärdedageniradhuvudvärk och utan att veta vilka pixelproportioner min mp4skärm har.

Kommentarer
Postat av: D.

åh, vad orättvist att du ska få hitta ett par som du inte ens använder och jag inte hittar ett endaste par... Suck, men kom igen! tyck synd om mej, då! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback