Nytvättade skosnören med extra växlar och en konservburk, tack.

Jag hade idag en nära döden upplevelse. Okej, den var kanske inte sådär livshotande direkt, men i värmen vem vet? Saken var den att från Tornby till min lägenhet är det i princip bara uppförsbacke. Sådant där svagt lutande som egentligen inte syns men som definitivt finns där. Och jag har en oväxlad cykel. Det var inte roligt alls. Speciellt då jag hade en stor IKEA-kasse med diverse saker och andra kassar i samt en skopåse på styret från skopunken - det vill säga Tag 3 betala för 2.

När jag sedan äntligen kom hem och tog upp det paret jag köpte på Kalle.P så är det ju inte svårt att lista ut hur irriterad jag blev då det inte fanns något snöre till den kson som låg i förpackningen. Hur kan man missa en sådan sak? Jag blir så trött.

---

Helt ärligt talat så måste jag tvätta. Det var meningen att jag skulle köpa kläder idag att ha till skolan - alltid roligt att börja med nya saker - men jag hittade ingenting. Inget som passar till det i alla fall. Så nu skulle jag behöva tvätta eftersom att jag använt mycket av mina bästa kläder. Det känns dessutom lite väl extremt att dyka upp nude första dagen. Upseendeväckade - absolut; dock lite för uppseendeväckande för min smak. Jag tycker nämligen att man åtminstone ska vänta tills dag två. I vilket fall så går det inte att boka tvättstugan! Står att det inte finns någon ledig eller något i den stilen. Vilket är ren bull eftersom att jag aldrig sett någon där inne. Okej, nu stalkar jag ju inte tvättstugan, men seriöst - de flesta flyttade typ in igår; de kan inte behöva tvätta redan.

---

Som en notis som egentlgien är väldigt stor om man läste gårdagens inlägg: Jag åt champinjoner idag! När jag var på IKEA passade jag på att kolla på instruktionerna på konservöppnaren som jag råkade tvätta bort. Var inte alls svårt när man hade läst hur det hela skulle gå till. Lustigt det där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback