Klüft - en katastrof på väg?

Kan ni ens föreställa er vad som skulle hända ifall det visade sig att Carolina Klüft använde sig av otillåtna medel, dopade sig. Det går nog inte att se precis vad som skulle ske, men att det skulle bli katastrofalt finns det nog ingen som skulle argumentera mot.

Palmemördaren, Anna Lind-mördaren, Knutbypastorn, Malexandermördarna - ja, alla som idag är hatade av hela svenska samhället skulle helt plötsligt försvinna in i bakgrunden. Istället skulle Carolina Klüft få ta all det hatet och ensam bära det.
Det värsta är dock att det inte ens skulle behövas sy mycket som en dopning för att ta all kärlek från henne. Tänk så fort Sverige, starkt pushat av media, skulle vända sig emot flickan ifall hon under OS inte levererar. Om hon bara blir tvåa.

Nej, jag personligen är väldigt glad att jag är Therese, och inte Carolina Klüft. En dag kommer det nämligen att vända, och då kommer det inte vara roligt för henne. Att vara så älskad måste vara en riktig förbannelse. Minsta lilla grej och vi kommer direkt kunna läsa om hennes fall.

Jag hoppas verkligen att hon håller sig helt fläckfri under hela sin karriär; och att hon slutar medan hon är på topp. Sverige kommer inte godkänna att hon försvinner som en dalande stjärna.
Sverige vill ha sin hjältinna, idag och för alltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback